Haar + Speeksel Test

Bekijk de eenvoudige instructies om op een correcte manier je samples/monsters te versturen.

Instructies

Veelgestelde vragen

We hebben de meest voorkomende vragen hier opgelijst voor je. Graag gedaan.

Veelgestelde vragen

Speeksel + Haar Test Instructies

Opgelet:

We sturen geen testkit om u de meest betaalbare prijs te bieden en om de testprocedure zo snel mogelijk te laten verlopen. Je hoeft dus enkel je samples/monsters op te sturen. Op deze manier willen wij net zoals jij het milieu sparen.

Stap 1: Haren verzamelen

We hebben slechts enkele haren nodig. Het beste is dat je deze bij de wortel afneemt. Dat kan eenvoudig door even met een borstel door je haren te gaan, we kunnen trouwens elk soort lichaamshaar testen.

Plaats de haren op een vel papier.

Doe dit voor elke persoon in je test, dus per persoon een apart papier.

Stap 2: Papier dichtvouwen

Vouw nu het papier dicht langs de lange zijde. Vouw daarna het papier dubbel. Op deze manier beschermen we de haren zodat ze niet verwisseld kunnen worden tijdens het transport.

Doe dit dus zorgvuldig.

Stap 3: Papier dichtvouwen

Als je het papier dubbel hebt gevouwen zitten je haren goed afgesloten. Doe dit voor elk haarmonster. Zo garandeer je dat elk haar bij de juiste persoon blijft. Dus 2 vellen papier voor een duo test en 3 of 4 voor een familie test.

Schrijf per haarmonster op het dichtgevouwen papier
in duidelijk leesbare hoofdletters.

ORDER NUMMER
JOUW NAAM
EMAIL

Je kan je order nummer vinden in je account of via de order bevestiging in je mail.

Stap 4: Speekselmonster verzamelen

Dit doe je met een eigen wattenstaafje. Het speekselmonster kan worden genomen door een wattenstaafje grondig langs de binnenkant van beide zijden van je wangen te halen, ook met beide uiteinden van het wattenstaafje. Links met de ene kant en rechts met de andere kant. Lever het wattenstaafje met het mondslijmvlies apart verpakt aan in een gesloten boterhamzakje, een ziplockzakje of iets anders dat afsluitbaar is.

Doe dit voor elk sample/monster. Zo garandeer je dat elk sample/monster bij de juiste persoon blijft. Dus 2 ziplockzakje voor een duo test en 3 of 4 voor een familie test.

Schrijf per speekselmonster op het zakje
in duidelijk leesbare hoofdletters.

ORDER NUMMER
JOUW NAAM
EMAIL

Je kan je order nummer vinden in je account of via de order bevestiging in je mail.

Stap 5: Samples/monsters versturen

Stop alle samples/monsters in een enveloppe. (bv: Als je een duo test hebt gekocht zitten in de enveloppe 2 vellen papier, en twee zipperbags daar in je speeksel op een wattenstaafje, met duidelijk beschreven met de naam en order nummer per persoon.)

Schrijf nu in duidelijk leesbare hoofdletters jouw gegevens op de enveloppe

ORDER NUMMER
JOUW NAAM
EMAIL

Stuur de samples/monsters naar:

Health Diagnostics Lab — NL
Walters Suite
Mohann Business Centre — Tamworth Road
Long Eaton, Nottinghamshire
England NG10 1BE

Je kunt je brief naar het buitenland op verschillende manieren frankeren en versturen. Gefrankeerde internationale post doe je gewoon in de oranje PostNL brievenbussen of geef je af op het Postkantoor.

Je krijgt je resultaten 7 tot 10 werkdagen na ontvangst van je samples/monsters in het laboratorium.

Stap 6: Registreer jouw Test

Via dit handige formulier dien je jouw test te registreren. Op deze manier kan het laboratorium op jouw specifieke wensen rekening houden.

Zonder registratie van jouw test kunnen wij geen analyse uitvoeren in het laboratorium.

Veelgestelde Vragen

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem contact op via het contactformulier.

t

Stuur je samples naar:

Health Diagnostics Lab — NL
Walters Suite
Mohann Business Centre — Tamworth Road
Long Eaton, Nottinghamshire
England NG10 1BE

Bekijk de instructies

Hoe verloopt de test procedure?
1. Bestel de test naar keuze.
2. Vul het registratie formulier in dat je hebt gekregen en volg de instructies.
3. Je ontvangt je persoonlijke resultaten na ongeveer 10 werkdagen via e-mail.
Wat zit in begrepen bij de test?
Uw testresultaten zullen alle producten tonen waar u 85% of meer intolerant voor bent. Wij hebben vele duizenden intolerantietesten uitgevoerd en wij geloven dat dit het percentage is dat ervoor zorgt dat intolerantie symptomen zich voordoen. Hierdoor slaan wij geen data op als de intolerantie onder de drempel van 85% valt.
Wat is het verschil tussen jullie test en een test O.B.V Bloed?
Behalve dat het minder invasief en aanzienlijk goedkoper is in vergelijking met de test die gedaan worden door onze klanten, zijn onze testen net zo nauwkeurig als een bloedonderzoek. Met het testen van bloed kan de laatste maaltijd de resultaten beïnvloeden, maar met testen op basis van haar is informatie van een langere periode mogelijk, haar slaat informatie voor een langere tijd op. Onthoud, wij bieden een 100% niet goed geld terug garantie als u niet tevreden bent met het resultaat, dus u heeft niets te verliezen.
Hoeveel haar moet ik in leveren?

Slechts een kleine hoeveelheid – 5 individuele strengen haar. Wij hebben geen massa’s haar nodig. Bekijk de instructies.

Mijn haar is erg kort, kan ik dan toch de test doen?
Het haarmonster hoeft niet van het hoofd te komen; wij kunnen haar testen van elk gedeelte van uw lichaam, inclusief benen, armen of borst.
Hoe krijg ik een haarmonster / hoe neem ik een haarmonster af

De veiligste manier om een haarmonster af te nemen is met behulp van iemand anders. Borstel het haar naar boven om de wortel bloot te leggen aan de achterkant van uw hoofd, pak een kleine hoeveelheid haar tussen de duim en vinger en knip het haar zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid af (zonder te bloeden). Als er niemand is om te helpen kan u met behulp van een spiegel letsel voorkomen.

Hoe neem ik een speekselmonster

Dit doe je met een eigen wattenstaafje. Het speekselmonster kan worden genomen door een wattenstaafje grondig langs de binnenkant van beide zijden van je wangen te halen, ook met beide uiteinden van het wattenstaafje. Links met de ene kant en rechts met de andere kant. Lever het wattenstaafje met het mondslijmvlies apart verpakt aan in een gesloten boterhamzakje, een ziplockzakje of iets anders dat afsluitbaar is.

Mijn haar is net geverfd, kan ik dan toch de test afnemen?
Ja, de test wordt uitgevoerd op basis van de samenstelling van het haarmonster, dus haarverf zal geen effect hebben op het resultaat.
Kunnen kinderen getest worden?

Ja, helaas is er een sterke stijging van astma en eczeem onder kinderen, wij voeren bijna dagelijks testen uit op en jonge kinderen (Kinderen onder de zes jaar testen we niet).

Waar worden de testen uitgevoerd?
Alle testen worden verwerkt op het testcentrum in het Verenigd Koninkrijk.
Wanneer krijg ik mijn test resultaten
Zodra het haar monster is ontvangen op het testcentrum ontvangt u binnen 10 werkdagen uw resultaten.

KVK: 69426325

BTW-id NL001197377B89

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Disclaimer:  Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. Intolerantietesten.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.