Metalen

Wij testen de volgende metalen
Bestel nu de test

Aluminium (AL)

Dit is het derde meest voorkomende metaal op de aarde en een van de meest giftige. Het heeft een ongelooflijk lage dichtheid en is in staat om corrosie te weerstaan. Het is zacht, duurzaam en licht van gewicht en is zilver/saai grijs.

Het wordt vaak gevonden in het meeste water (met uitzondering van gefilterd en gebotteld). Zeer lage niveaus kunnen gevonden worden in planten, granen, fruit en groente en is te wijten aan de hoge concentraties in de grond, maar er wordt niets gevonden in kruiden, specerijen en thee. Het is vrij gebruikelijk in deeg en smeltkaas.

Het is gebruikelijk in alledaagse voorwerpen zoals transport, huishoudelijke producten, verpakkingen en verplichting. Het wordt gebruikt in sommige anti-transpirant en veel medicijnen bevatten zeer hoge niveaus van aluminium.

Symptomen van aluminium toxiciteit kunnen bestaan uit geheugenverlies, leerproblemen, verlies van coördinatie, desoriëntatie, verwardheid, verstoorde slaap, koliek, brandend maagzuur, winderigheid en hoofdpijn. Studies zijn nog gaande over de mogelijke koppeling met de ziekte van Alzheimer.

Antimoon (Sb)

Dit is een glanzend grijs metaal en is zeer vlam vertragend. Het wordt vaak gebruikt in cosmetica, legerbenodigdheden en ik kabels.

Symptomen van antimoon vergiftiging zijn hoofdpijn, misselijkheid, duizeligheid en kan depressies veroorzaken. Grote dosis kan zorgen van diarree, braken, buikpijn en tintelingen in de ledematen.

Amalgaamvullingen

Dit is een legering die bestaat uit kwik (50%), zilver (22-32%), tin (14%), koper (8%) en andere sporenmetalen. Het wordt gebruikt vanwege de lage kosten, het gemak van de toepassing, sterkte en duurzaamheid.

Symptomen zijn onder meer verschillende chronische ademhalingsstoornissen, gestoorde cognitieve functies, extreme veranderingen in de stemming, hallucinaties en depressie.

Arsenicum (As)

Arsenicum van verschijnt in veel mineralen is metallic grijs van kleur en heeft een ruwe vorm. Het wordt gebruikt in bestrijdingsmiddelen, houtproducten en is staat bekent om zijn giftigheid.

Symptomen van arsenicum zijn hoofdpijn, verwardheid, ernstige diarree en slaperigheid. Intensieve blootstelling kan leiden tot de dood.

Beryllium (Be)

Dit tweewaardige element komt van nature voor bij gebruik in combinatie met andere elementen in mineralen. Het heeft een hoog smeltpunt en een hogere elasticiteit dan staal. Het wordt vaak gevonden in röntgenapparatuur, voortuigelektronica, maar wordt ook gebruikt in vliegtuigen, raketten, ruimtevaartuigen en satellieten.

Symptomen van beryllium toxiciteit omvatten conjunctivitis, irritatie van de huid, huidzweren, misselijkheid, hoesten, kortademigheid, keelpijn, irritatie van de ogen en in ernstige gevallen longontsteking.

Bismut (Bi)

Wanneer dit broze materiaal vers is heeft het een zilverachtige witte kleur, maar het krijgt een roze tint als gevolg van oxidatie. Het is ook licht radioactief. Bismut heeft een lage giftigheid en wordt gevonden in cosmetica en farmaceutica zoals Pepto-Mismol.

Symptomen van bismut toxiciteit zijn verwardheid, verminderde eetlust, gewichtsverlies, zwakte, gewrichtspijn, huisuitslag, tremoren, diarree en vlekken op het tandvlees.

Cadmium (Cd)

Een vergelijkbaar metaal als zink en kwik. Het is een beetje blauw/wit van kleur.

Het wordt vaak gevonden in batterijen (voornamelijk oplaadbare), galvaniseren, televisies en verf. Er zijn ook grote hoeveelheden gevonden in etenswaren zoals spinazie, aardappelen, schelpdieren en slachtafval. Het is een van de meest giftige stoffen in sigaretten.

Symptomen van cadmium toxiciteit zijn: vermoeidheid, hoofdpijn, braken, bloedarmoede en in meer ernstige gevallen nierfunctiestoornis en emfyseem.

Chroom (Cr)

Chroom is een staalgrijs hard metaal met een hoog smeltpunt. Het wordt meestal gebruikt om staal en andere diensten te verharden om corrosie te weerstaan.

Alle chroomverbindingen kunnen huidontstekingen veroorzaken en sommige kunnen (beroeps-) astma veroorzaken. Het kan ook leiden tot chroomzweren dat kleine gaatjes in de huid vormt.

Goud (Au)

Dit is een zeer dicht metaal, glanzend en heeft een heldere gele kleur. Het wordt vaak gevonden in sieraden, maar is ook eetbaar en wordt gebruikt in sommige voedingsmiddelen en dranken.

Symptomen van goud toxiciteit omvatten hoofdpijn, braken, dermatitis, geelzucht en longontsteking.

Kobalt (Co)

Het wordt geproduceerd door reductief smelten en is zilver/grijs van kleur. Het wordt gebruikt als blauw pigment voor juwelen, maar mocht niet meer gebruikt worden als gevolg van de hoeveelheid reacties dat het veroorzaakte. Het kan doorgaans gevonden worden in lithiumbatterijen en galvaniseren.

Symptomen van kobalttoxiciteit omvatten darm-/maagproblemen, tinnitus en ademhalingsaandoeningen.

Koper (Cu)

Het is zacht en kneedbaar en rood/oranje van kleur. Het is een grote geleider van warmte en elektriciteit. Het wordt vaak gevonden in en rondom het huis, zoals in de elektrische bedrading, dakbedekking en sanitair.

Symptomen van koper toxiciteit omvatten hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid, depressie, leerproblemen en huiduitslag.

Kwik (Hg)

Het is het enige metaal dat vloeibaar is bij kamertemperatuur en het is zilver van kleur. Kwik kan gevonden worden in vele stopcontacten in huis. Het wordt ook gevonden in sommige huishoudelijke medicijnen en kan nog steeds gebruikt worden in tandvullingen. Het is aanwezig in neonreclames en wordt zelfs gebruikt in mascara. Het kan gevonden worden in vele vissen en het sommige vers watervissen.

Symptomen van kwik toxiciteit zijn erg breed en kan elk deel van het lichaam beïnvloeden, Het kan effect hebben op het zenuwstelsel, het maag-darmkanaal, het hoofd en de nek en het kan zelfs het cardiovasculaire systeem beïnvloeden.

Lood (Pb)

Het is een zacht kneedbaar metaal en is saai grijs van kleur. Het wordt gevonden in verf, inkt, batterijen, solderen, autobrandstof en zit in veel planten Het wordt ook veel gebruikt in wapens en de productie van auto’s.

Symptomen van lood toxiciteit omvatten hoofdpijn, buikpijn, nierfalen, geheugenverlies en veel aspecten die samenhangen met zwakte en extreme pijnen.

Magnesium (Mg)

Dit is een aardalkalimetaal en is de vierde meest voorkomende element. Het is oplosbaar in water. Het wordt gebruikt in vuurwerk, fotografische lampen en wordt vaak toegevoegd aan brandstof van een raket. De belangrijkste symptomen zijn diarree en misselijkheid.

Mangaan (Mn)

Het wordt vaak gecombineerd met ijzer en wordt het meest gebruikt in roestvijstaal. Het gebruikt worden om roes ten corrosie te bestrijden in andere metalen. Het wordt vaak gevonden in munten, evenals in de meeste roestvrije staal en roestwerende producten. Mangaan is belangrijk voor het lichaam en alleen hoge blootstelling is normaal gesproken een probleem voor mensen. Symptomen van mangaan toxiciteit omvatten bloedarmoede, tremoren en stijve spieren.

Molybdeen (Mo)

Het dankt zijn naam aan het Griekse word voor ‘leiding’ en de twee warden toen vaak verward. Het is extreme hard en metallic van kleur. Het belangrijkste gebruik van molybdeen is in de commerciële en industriële sectoren, waar het een grote rol in de productie spelt. De symptomen kunnen jeukende ogen en hoesten zijn, maar in geval van chronische blootstelling kan het leiden tot anorexia, diarree en extreme pijn in de gewrichten veroorzaken.

Nikkel (Ni)

Het is hard en taai en reactief met zuurstof. Het is zilver/wit van kleur, vaak met een gouden tint. Het wordt vaak gebruikt in munten en ook om magneten te maken. Het is aanwezig in sommige voedingsmiddelen zoals bananen. Het is een van de belangrijkste giftige bestanddelen in tabaksproducten.

Symptomen van nikkel toxiciteit omvatten huiduitslag, misselijkheid, hoofdpijn, braken, pijn op de borst, zwakte en hoesten.

Palladium (Pt)

Het is een zeldzaam metaal en is zilver/wit van kleur. Het heeft vele toepassingen, waaronder in sieraden, tandheelkunde, horloges, bloedsuiker strips en in veel vliegtuigen en medische producten.

Symptomen van Palladium toxiciteit omvatten extreme vermoeidheid, verwarring, keelpijn, migraine, zweertjes op het lichaam, pijn in de tanden en kaak en de aantasting van het immuunsysteem.

Strontium (Sr)

Dit geelachtige metaalelement is zeer reactief. Het is vernoemd naar Strontian, een dorp in Schotland, waar het voor het eerst werd ontdekt. Het wordt gebruikt in kathodestraalbuizen. De symptomen beginnen met huiduitslag en ontwikkelt zich tot ernstige griepachtige symptomen en verhogen het aantal witte bloedcellen. De organen van de lever, nieren en longen kunnen ernstig worden beschadigd bij voortdurende blootstelling.

Tin (Sn)

Het wordt vaak beschouwd als een slecht metaal en wordt gebruikt voor het bekleden van andere metalen om corrosie te voorkomen en het is zilver van kleur. Het wordt vooral gebruikt bij het solderen, 52% van alle tin wordt op deze manier gebruikt Ook wordt het gebruikt als een coating en in de houdbaarheid van voedsel. Het is veel te vinden in fabriek geproduceerde vruchtensappen.

Symptomen van tin toxiciteit omvatten krampen, braken, diarree, hoofdpijn, koude rillingen en veel maagdarmkwesties.

Titanium (Ti)

Het is een zeer sterk element en staat bekend om de corrosiebestendigheid, ook tegen zeewater. Het wordt gevonden in de meeste levende dingen, inclusief rotsen, water en de bodem. Het wordt gebruikt in luchtvaartuigen, ruimtevaartuigen en raketten. Het wordt ook gebruikt bij de productie van auto’s, fietsen, sportartikelen en zelfs brillen. Het wordt soms gebruikt in sieraden en medische procedures. Het wordt tegenwoordig ook gebruikt in de tandheelkunde en als vervangend product voor tanden.

Symptomen van titanium toxiciteit omvatten oogirritatie en problemen met het hoog, pijn aan de huid, keelpijn, braken, mond- en neusirritaties en kortademigheid.

Vanadium (V)

Dit is een hard zilvergrijs metaal. Het is zeer zelden op zich zelf te vinden gezien het door de natuur gecombineerd wordt. Het is corrosiebestendig. Het wordt gebruikt in nucleaire toepassingen, roestvrije veren en (hoge snelheid) gereedschappen. De symptomen zijn onder meer koorts, koude rillingen, hoofdpijn, hoest, anorexia en oorontsteking.

Zilver (Ag)

Van elk element heeft het de hoogte elektrische geleidbaarheid en is zacht met een zilveren/witte kleur. Het wordt vaak gebruikt in sieraden en kan gemengd worden met kwik en gebruikt worden in vullingen. Het wordt veel gebruikt in fotografie producten en wordt ook nog steeds gebruikt in veel huishoudelijke geneesmiddelen.

Symptomen van zilver toxiciteit omvatten hoofdpijn, ernstige gewrichtspijn, vermoeidheid, irritatie van de huid, hartkloppingen en een verhoogd niveau van slijm .

Zink (Zn)

Zink (ook wel technische zink) wordt gebruikt in verf, de productie van rubber, kopiëren van foto’s en als houtverduurzaamingsmiddel. Het wordt ook gebruikt in televisies en röntgenstralen. Symptomen zijn onder meer een branderig gevoel, koude rillingen, stuiptrekkingen, huiduitslag, kortademigheid en braken.

Hoi, ik ben Adriaan en de man achter Intolerantietesten.nl

Tien jaar geleden had ik last van een opgeblazen gevoel en opgezette buik na het eten. Ook had ik soms diarree en dan weer obstipatie, gek werd ik er soms van. Ik voelde me oud en moe en zo zag ik er ook uit.
Ik had overgewicht, geen energie, te hoge bloeddruk en te hoog cholesterol.

Voor alle kwalen slikte ik pillen, en ik kreeg te kampen met nare bijeffecten. Ik ging me niet beter voelen, integendeel: ik voelde me steeds slechter. Op een gegeven moment was ik pillen aan het slikken tegen de bijwerkingen van de pillen die ik slikte.

Toen ik voor zaken naar Engeland moest kwam ik in aanraking met een vriend van mijn zakenrelatie. Die vertelde mij over een kliniek die al jaren werkte met een geheel nieuwe techniek om voedselintolerantie vast te stellen. Zij maakten gebruik van biotechnologie.

Tien jaar geleden had ik last van een opgeblazen gevoel en opgezette buik na het eten. Ook had ik soms diarree en dan weer obstipatie, gek werd ik er soms van. Ik voelde me oud en moe en zo zag ik er ook uit.
Ik had overgewicht, geen energie, te hoge bloeddruk en te hoog cholesterol.

Voor alle kwalen slikte ik pillen, en ik kreeg te kampen met nare bijeffecten. Ik ging me niet beter voelen, integendeel: ik voelde me steeds slechter. Op een gegeven moment was ik pillen aan het slikken tegen de bijwerkingen van de pillen die ik slikte.

Toen ik voor zaken naar Engeland moest kwam ik in aanraking met een vriend van mijn zakenrelatie. Die vertelde mij over een kliniek die al jaren werkte met een geheel nieuwe techniek om voedselintolerantie vast te stellen. Zij maakten gebruik van biotechnologie.

De test op basis van biotechnologie wordt daar uitgevoerd door middel van een haarmonster. Haarmonsters worden regelmatig gebruikt als drugstest, op een plaats delict, bij hormoontesten en bij voeding en mineraalanalyses.

Toen ik enige tijd na het avondeten weer last had van een opgeblazen gevoel, dacht ik, laat ik die test maar eens doen. Wat heb ik te verliezen? Bloed was niet nodig alleen 4 haren. Ik koos voor een spoed uitslag, dan zou ik de uitslag al na 48 uur per e-mail ontvangen

Ik bleek intolerant te zijn voor drie voedingsmiddelen, kwam een tweetal vitamines te kort en was allergisch voor een plant in mijn woonkamer. Met de uitkomsten van de test en hun adviezen heb ik de juiste stappen kunnen zetten. Na een paar weken voelde ik me al een stuk beter.

Nu slik ik al jaren geen pillen meer en heb geen last meer van een opgeblazen gevoel, diarree of juist verstopping. Mijn bloeddruk en cholesterol zijn perfect en er is geen sprake meer van gevaar voor diabetes. Ik voel me fit, en mijn energieniveau is weer dik in orde.

Door mijn eigen worsteling en zoektocht, ben ik in contact gekomen met het eerdergenoemde testcentrum en ik werk inmiddels met hun samen. Zij zijn de onbetwiste wereldmarktleider op het gebied van haartesten.

Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen bekend te maken met deze simpele test. En ik ben best wel trots dat ik je een goede test aan kan bieden voor een lage prijs. Deze test vormt een uitstekend start om inzicht te krijgen in je huidige situatie

Ik heb in jouw schoenen gestaan, dezelfde frustratie en machteloosheid gevoeld. Ik wil je helpen zodat je lekkerder dan ooit in je vel komt te zitten, dat je overloopt van energie en weer zin hebt om leuke dingen te doen. Weer zorgeloos uit eten kunt gaan met vrienden en of familie, je weer vrij voelen om te eten wat je wilt op verjaardagen of andere feestjes.

Uiteindelijk gaat het om jou en de problemen die je ondervindt van symptomen veroorzaakt door voedselintolerantie. Voor dat probleem bied ik je graag de oplossing!

Start nu met beter worden en bestel de voedselintolerantie test

Deze test was een soort levensverandering voor mij

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Ik heb jarenlang geleden, niet beseffend wat ik aan het eten was, was mijn trigger voor deze problemen. Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen heeft mijn leven veel comfortabeler gemaakt. Ik zou deze test echt aan iedereen aanraden!! U krijgt zeer snel resultaten in een beknopt en gemakkelijk te begrijpen document. Bedankt,

Familie Klaaszoon

De beste paar euro's die ik heb uitgegeven

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Ben al enkele maanden onwel zonder reden en besloot een intolerantietest te doen om antwoorden te krijgen. Ik kreeg mijn resultaten heel snel en het bracht verschillende intoleranties aan het licht waarvan ik nooit had gedacht dat ze zouden verdwijnen, maar een paar dagen nadat ik ze had weggesneden en ik voel me al beter. Klantenservice was ook geweldig, erg snel als ik een vraag had en erg vriendelijk. Ik kan deze mensen niet genoeg bedanken. Ik voel me nu al vele maanden zo vreselijk ziek. De beste paar euro’s die ik heb uitgegeven. Docter kon niet achterhalen wat er mis was en het kostte het haar en speekselmonster om te ontdekken wat er eigenlijk mis was. Heel erg bedankt. het is zeer gewaardeerd.

Tom en Niki

Snelle efficiënte service met zoveel nuttige informatie

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Aanbevolen door een vriend – zo blij dat ik deze eenvoudige test heb gedaan. Snelle efficiënte service met zoveel nuttige informatie. Zal zeker wat aanpassingen doen aan mijn levensstijl op de achterkant van mijn verslag. Beveel dit professionele en nauwkeurige bedrijf ten zeerste aan. Eenvoudige instructies en zeer snelle resultaten om een ​​bron van kennis te ontvangen en eindelijk een antwoord op een aantal vragen waar ik me al heel lang over afvroeg. Fascinerende en beknopte antwoorden waar ik op had gewacht. Klantenserviceteam zeer efficiënt, met name Lillie die mezelf enorm heeft geholpen. Uitstekende service. Bedankt

Brenda

Terug een gerust gevoel

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Ik heb al jaren vervelende fysieke problemen die mij dagelijks problemen bezorgde. Welke dat zijn benoem ik hier liever niet. Na het doen van de test en de ontvangen resultaten weet ik nu dat ik aan de slag moet met het 23 dagen plan om mijn probleem snel op te lossen. Alleen al het feit dat ik weet wat het probleem is en ik weet wat ik er aan kan doen geeft mij al een gerust gevoel.

Karel

Positieve ervaring

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Met enige scepsis heb ik over deze testen gelezen. Er worden zowel positieve, maar ook negatieve ervaringen gepost. Voor mij is het op een positieve ervaring uitgelopen. Ik kon meteen met het 23 dagenplan aan de slag en na enkele dagen merkt ik al een aanmerkelijke verbetering. Uiteindelijk heb ik ook door het 23 dagenplan zo mijn probleem kunnen oplossen.

Eline

Snelle afhandeling en duidelijke rapportage

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Samen met mijn broer heb ik een voedselintolerantie test gekocht. Prima service, snelle afhandeling en duidelijke rapportage. Het 23 dagen plan is een echt super. Wij gaan er samen mee aan de slag. Het is nu een stuk gemakkelijker omdat we weten welke producten ons klachten bezorgen en precies weten wat we moeten dat geeft direct al rust.

Klaas en Bas

Mijn zoon voelt zich met de dag beter

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Na bijna 22 jaar klooien met het ziektebeeld van onze jongste zoon. Met vage maag darmklachten, met ups en downs, Door artsen van kastje naar de muur te zijn gestuurd. Zijn we er eindelijk achter dat onze zoon een intolerantie heeft en een gevoeligheid heeft voor andere voedingsstoffen, nooit heeft iemand ons daar op gewezen, dankzij het zoeken naar zijn symptomen, kwamen uit op jullie site en ging er een belletje rinkelen. Nu met de uitslag van jullie test, en de hulp van een diëtiste zijn we op de goede weg. Hij voelt zich met de dag beter. Heel erg bedankt.

Familie N. — Purmerend

Eetpatroon aangepast en direct resultaat

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Ik had al een paar jaar last van vermoeidheid, nadat ik de uitslag van mijn test had ontvangen en volgens het Actie Plan mijn eetpatroon hebt aangepast voel ik me een stuk energieker. Uit mijn test bleek dat mijn B12 en IJzer aan de lage kant waren en mijn vitamine D en mijn Magnesium bovengemiddeld. Als ik een paar maanden mijn “nieuwe” dieet heb gegeten laat ik me opnieuw testen!

Karin

Erg duidelijk

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Eindelijk was daar de uitslag van mijn voedsel intolerantie test. Wow er staan dingen in die ik niet had verwacht. Best heftig zeg! Ik hou zelf heel erg van pasta en brood en dat mag ik gelukkig gewoon eten. Moet wel oppassen met zuivel. Jeetje best wel veel informatie. Ik ben blij dat er bij de uitslag ook een Actie Plan en voedingsgids zit ik zou anders door de bomen het bos niet meer zien. Top!

Marieke

Heel Interessant

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Goh heel interessant om mijn uitslag van de test te lezen! Toch fijn dat ik nu weet wat er uit komt en dat ik weet waar ik op moet gaan letten. Regelmatig had ik een intolerantie ergens op en wist bij god niet waar dat vandaan kwam. Goed dat ik hiermee aan de slag kan. Gelukkig zat er bij de testuitslag een receptengids. Dat is een mooi steuntje in de rug.

Edith

Ben je overtuigd van onze klant ervaringen?

Vraag vandaag nog je test aan.

Achterhaal de oorzaak van uw symptomen en bestel de test met aantrekkelijke korting

Zijn de problemen herkenbaar voor je dan is er wellicht sprake van een intolerantie. Neem dan een intolerantietest zodat je precies weet wat je wel/ niet zonder problemen kunt eten. Waarom zou je wachten? Nu wordt de test aangeboden met een bijzonder aantrekkelijke korting en daarnaast nog een voedingsadvies er bij. Laat deze mogelijkheid dus niet liggen.

Bestel de Duo-pack premium test vanaf
2 personen en krijg 10% korting.

 

Bestel de Family-pack premium test vanaf 3 tot 4 personen en krijg 20% korting.

BASIS TEST
1 PERSOON

Nu geen €69,95

27,95

Basis
Intolerantie Test

Test op 380 voedingstoffen
80 vitamines & mineralen test
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten Check
Aminozuren Check
15 min. telefonisch Consult
Bonus E-book: Actieplan
Bonus E-book: Lekker eten

PREMIUM TEST
1 PERSOON

NU GEEN €99,95

59,95

Premium
Intolerantie Test

Test op 1000+ voedingstoffen
80 Vitamines & Mineralen
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten Check
Aminozuren Check
15 min. Telefonisch Consult
* Micro Biome test
* Hormonale onbalans test
* Spijsvertering, gezondheids- en metabolisme analyse
incl. Voedingskeuzes App
Bonus E-book: Actieplan
Bonus E-book: Lekker eten

PREMIUM TEST
2 PERSONEN

NU GEEN €199,95

89,95

Premium Intolerantie Test
voor 2 pers.

2x Test op 1000+ voedingstoffen
80 Vitamines & Mineralen
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten Check
Aminozuren Check
15 min. Telefonisch Consult
* Micro Biome test
* Hormonale onbalans test
* Spijsvertering, gezondheids- en metabolisme analyse
incl. Voedingskeuzes App
Bonus E-book: Actieplan
Bonus E-book: Lekker eten

PREMIUM TEST
4 PERSONEN

NU GEEN €399,95

159,95

Premium Intolerantie Test
voor 4 pers.

4x Test op 1000+ voedingstoffen
80 Vitamines & Mineralen
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten Check
Aminozuren Check
15 min. Telefonisch Consult
* Micro Biome test
* Hormonale onbalans test
* Spijsvertering, gezondheids- en metabolisme analyse
incl. Voedingskeuzes App
Bonus E-book: Actieplan
Bonus E-book: Lekker eten

* Optionele Test Methodes

Hoe verloopt de test procedure?

Stap 1

Bestel een test
dat best bij je past.

h

Stap 2

Vul het registratieformulier
in per persoon.

l

Stap 3

Volg de instructies en verzend je haarmonsters met het formulier.

Stap 4

Na 10 werkdagen ontvang je een persoonlijk resultaat.

Haartest versus bloedtest

Haar is een uitstekende methode om te testen op intoleranties om de volgende redenen:

Het is kostenbesparend. Als gevolg van de redenen zoals genoemd, is het testen van haar een stuk goedkoper dan het testen van bloed.  

Bloedtesten worden normaal gesproken gedaan voor een kleine selectie aan producten; met een haartest kan er op meer dan 600 producten getest worden.

De kwaliteit neemt niet af. Zodra er een bloed- of urinemonster is afgenomen, begint het te verslechteren. Haar echter slaat op en wordt niet beïnvloed door externe verontreinigingen

Er slechts een klein haarmonster nodig.
Het is minder invasief.

Het is sneller. Testen van haar gaat snel en efficiënt omdat haar sneller verwerkt kan worden dan bloedtesten.

Hoge klant­tevreden­heid 99,6%

Intolerantietesten.nl werkt samen als partner met een van de grootste bedrijven op het gebied van intolerantie testen op basis van haarmonsters. Waarom u de voedselintolerantie test zou moeten laten uitvoeren door Intolerantietesten.nl zetten wij hieronder op een rijtje:

Er zijn al meer dan 250.000 tests uitgevoerd
Er worden meer dan 400 testen
per dag gedaan
Er werken honderden artsen
en medewerkers
Onze klanttevredenheid
is 99,6%
Er is een dekking
in 26 landen
Wij zijn wereldmarktleider
op dit gebied

Veelgestelde Vragen

Staat uw vraag hier niet bij?

Neem contact op via: 06-23 08 98 76 of via het contactformulier.

Let Op:

We sturen geen testkit om u de meest betaalbare prijs te bieden
en om de testprocedure zo snel mogelijk te laten verlopen.
Je hoeft enkel je haren op te sturen.

Hoe verloopt de test procedure?
1. Bestel de test naar keuze.
2. Vul het registratie formulier in dat je hebt gekregen en volg de instructies.
3. Je ontvangt je persoonlijke resultaten na ongeveer 10 werkdagen via e-mail.
Wat is het tarief om de envelop te verzenden
Wanneer u uw monster naar ons opstuurt, vergeet dan niet om de juiste hoeveelheid postzegels op uw envelop of pakpapier te gebruiken. Indien u niet de juiste hoeveelheid postzegels gebruikt, kan het zijn dat uw monsters ons test lab niet bereiken. Dan zou u opnieuw de monsters naar ons moeten verzenden met de juiste hoeveelheid postzegels. Het juiste tarief vindt u op PostNL.
Wat zit in begrepen bij de test?
Uw testresultaten zullen alle producten tonen waar u 85% of meer intolerant voor bent. Wij hebben vele duizenden intolerantietesten uitgevoerd en wij geloven dat dit het percentage is dat ervoor zorgt dat intolerantie symptomen zich voordoen. Hierdoor slaan wij geen data op als de intolerantie onder de drempel van 85% valt.
Wat is het verschil tussen jullie test en een test O.B.V Bloed?
Behalve dat het minder invasief en aanzienlijk goedkoper is in vergelijking met de test die gedaan worden door onze klanten, zijn onze testen net zo nauwkeurig als een bloedonderzoek. Met het testen van bloed kan de laatste maaltijd de resultaten beïnvloeden, maar met testen op basis van haar is informatie van een langere periode mogelijk, haar slaat informatie voor een langere tijd op. Onthoud, wij bieden een 100% niet goed geld terug garantie als u niet tevreden bent met het resultaat, dus u heeft niets te verliezen.
Hoeveel haar moet ik in leveren?
Slechts een kleine hoeveelheid – 5 individuele strengen haar. Wij hebben geen massa’s haar nodig.
Mijn haar is erg kort, kan ik dan toch de test doen?
Het haarmonster hoeft niet van het hoofd te komen; wij kunnen haar testen van elk gedeelte van uw lichaam, inclusief benen, armen of borst.
Hoe krijg ik een haarmonster / hoe neem ik een haarmonster af

De veiligste manier om een haarmonster af te nemen is met behulp van iemand anders. Borstel het haar naar boven om de wortel bloot te leggen aan de achterkant van uw hoofd, pak een kleine hoeveelheid haar tussen de duim en vinger en knip het haar zo dicht mogelijk bij de hoofdhuid af (zonder te bloeden). Als er niemand is om te helpen kan u met behulp van een spiegel letsel voorkomen.

Mijn haar is net geverfd, kan ik dan toch de test afnemen?
Ja, de test wordt uitgevoerd op basis van de samenstelling van het haarmonster, dus haarverf zal geen effect hebben op het resultaat.
Kunnen kinderen getest worden?

Ja, helaas is er een sterke stijging van astma en eczeem onder kinderen, wij voeren bijna dagelijks testen uit op en jonge kinderen (Kinderen onder de zes jaar testen we niet).

Waar worden de testen uitgevoerd?
Alle testen worden verwerkt op het testcentrum in het Verenigd Koninkrijk.
Wanneer krijg ik mijn test resultaten
Zodra het haar monster is ontvangen op het testcentrum ontvangt u binnen 10 werkdagen uw resultaten.

Stel ons jouw vraag en wij helpen je graag!

Wij staan u graag te woord voor al uw vragen.

5 + 4 =

Coolsingel 6
3011 AD Rotterdam
Referentie: Intolerantietesten.nl

06-23 08 98 76

KVK: 63553155
BTW: NL855288371B01

Algemene Voorwaarden
Privacybeleid

Disclaimer: De op deze website aangeboden behandelingen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. Intolerantietesten.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en of/aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.