Ik had sommige klachten ook maar gelukkig vond ik de oplossing!

Steeds meer lichamelijke klachten:

Na regelmatig last te hebben gehad van opgeblazen gevoel na het eten , vermoeidheid, slecht slapen en problemen met mijn spijsvertering kreeg ik tot overmaat van ramp ook nog problemen met overgewicht. Ik had niet het flauwste idee dat deze problemen met elkaar te maken hadden.

Overgewicht:

Ik volgde het een na het andere dieet. Niets hielp; als ik na veel afzien al een of hooguit twee kilo afviel, zat dit gewicht er binnen de kortste keren weer Ik volgde het een na het andere dieet. Niets hielp; als ik na veel afzien al een of hooguit twee kilo afviel, zat dit gewicht er binnen de kortste keren weer aan. Dit was zo frustrerend. Noem een dieet en ik heb het gevolgd. Dit heeft me ongelooflijk veel geld gekost. Geld, waar ik zo veel leuke dingen van had kunnen doen.

Ik had sommige klachten ook maar gelukkig vond ik de oplossing!

Steeds meer lichamelijke klachten:

Na regelmatig last te hebben gehad van opgeblazen gevoel na het eten , vermoeidheid, slecht slapen en problemen met mijn spijsvertering kreeg ik tot overmaat van ramp ook nog problemen met overgewicht. Ik had niet het flauwste idee dat deze problemen met elkaar te maken hadden.

Overgewicht:

Ik volgde het een na het andere dieet. Niets hielp; als ik na veel afzien al een of hooguit twee kilo afviel, zat dit gewicht er binnen de kortste keren weer Ik volgde het een na het andere dieet. Niets hielp; als ik na veel afzien al een of hooguit twee kilo afviel, zat dit gewicht er binnen de kortste keren weer aan. Dit was zo frustrerend. Noem een dieet en ik heb het gevolgd. Dit heeft me ongelooflijk veel geld gekost. Geld, waar ik zo veel leuke dingen van had kunnen doen.

Onverklaarbare klachten:

Ondanks mijn talloze bezoeken aan de dokter en zelfs het ziekenhuis, bleef ik maar met een aantal problemen worstelen. Voor al die problemen zocht ik verklaringen, omdat de dokters geen lichamelijke oorzaken konden vinden. Ik had last van slecht slapen en kon ook slecht in slaap komen. Ik zocht voor mezelf de verklaring dat het dan wel aan het televisie kijken in de slaapkamer zou liggen. Dat hoor je immers wel vaker. De vermoeidheidsklachten deed ik zelf af als een gevolg van het slechte slapen. Problemen met mijn spijsvertering zou misschien kunnen liggende aan het feit dat ik een teveel aan kruiden en specerijen gebruikte bij mijn eten. Maar wellicht gebruikte ik ook teveel of misschien te weinig?) vetten. Ik zag door de bomen het bos niet meer.

Depressieve gevoelens:

Al die problemen zonder verklaring maakten mij ook neerslachtig en lusteloos. Ik had nergens meer zin in, was altijd bang voor hoofdpijn, buikpijn of nog slechter slapen.

Een oplossing?

Jaren heb ik met deze problemen geworsteld zonder daar een oplossing voor te vinden totdat ik toevallig de ‘voedselintolerantie test’ tegenkwam. Toen leek het of alle puzzelstukjes op hun plek vielen. Dit ging over mij! Ik herkende mijn klachten, maar ook problemen zoals: astma, chronische vermoeidheid, eczeem, buikpijn, een lage weerstand, migraine, overgewicht en zelfs obese, slaapstoornissen. En dit waren alleen nog de lichamelijke klachten! Ook psychische problemen zoals stemmingswisselingen, stress, irritatie, depressiviteit kwamen naar voren in deze test.

Na de test:

Mijn voeding heb ik na de test volgens de gekregen adviezen aangepast en na enige tijd ging ik mijzelf stukken beter voelen; energieker, veel minder last van Mijn voeding heb ik na de test volgens de gekregen adviezen aangepast en na enige tijd ging ik mijzelf stukken beter voelen; energieker, veel minder last van hoofdpijnen en het slechte slapen was verleden tijd. Ik voel me fitter en mijn spijsvertering werkt nu optimaal. Wat een opluchting! En weet je? Inmiddels ben ik ook vier kilo afgevallen. Dus weg met die diëten. Van het geld dat ik daarvoor uitspaar ga ik leuke dingen doen!

Zijn deze problemen voor u herkenbaar?

Zijn de problemen herkenbaar voor je dan is er wellicht sprake van een intolerantie. Neem dan een intolerantietest zodat je precies weet wat je wel/niet zonder problemen kunt eten. Waarom zou je wachten? Nu wordt de test aangeboden met een bijzonder aantrekkelijke korting en daarnaast nog een voedingsadvies. Laat deze mogelijkheid dus niet liggen.

Vragen? Bel of mail mij gerust!

Omdat ik je zo goed mogelijk wil helpen mag je mij altijd bellen of mailen. Ook s’avonds en in het weekend. Jouw gezondheid is immers het belangrijkste.
Bel 06-23 08 98 76 of info@Intolerantietesten.nl. Dr. Fitness — Fitness en voedingsdeskundige

Deze test was een soort levensverandering voor mij

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Ik heb jarenlang geleden, niet beseffend wat ik aan het eten was, was mijn trigger voor deze problemen. Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen heeft mijn leven veel comfortabeler gemaakt. Ik zou deze test echt aan iedereen aanraden!! U krijgt zeer snel resultaten in een beknopt en gemakkelijk te begrijpen document. Bedankt,

Familie Klaaszoon

De beste paar euro's die ik heb uitgegeven

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Ben al enkele maanden onwel zonder reden en besloot een intolerantietest te doen om antwoorden te krijgen. Ik kreeg mijn resultaten heel snel en het bracht verschillende intoleranties aan het licht waarvan ik nooit had gedacht dat ze zouden verdwijnen, maar een paar dagen nadat ik ze had weggesneden en ik voel me al beter. Klantenservice was ook geweldig, erg snel als ik een vraag had en erg vriendelijk. Ik kan deze mensen niet genoeg bedanken. Ik voel me nu al vele maanden zo vreselijk ziek. De beste paar euro’s die ik heb uitgegeven. Docter kon niet achterhalen wat er mis was en het kostte het haar en speekselmonster om te ontdekken wat er eigenlijk mis was. Heel erg bedankt. het is zeer gewaardeerd.

Tom en Niki

Snelle efficiënte service met zoveel nuttige informatie

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Aanbevolen door een vriend – zo blij dat ik deze eenvoudige test heb gedaan. Snelle efficiënte service met zoveel nuttige informatie. Zal zeker wat aanpassingen doen aan mijn levensstijl op de achterkant van mijn verslag. Beveel dit professionele en nauwkeurige bedrijf ten zeerste aan. Eenvoudige instructies en zeer snelle resultaten om een ​​bron van kennis te ontvangen en eindelijk een antwoord op een aantal vragen waar ik me al heel lang over afvroeg. Fascinerende en beknopte antwoorden waar ik op had gewacht. Klantenserviceteam zeer efficiënt, met name Lillie die mezelf enorm heeft geholpen. Uitstekende service. Bedankt

Brenda

Terug een gerust gevoel

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Ik heb al jaren vervelende fysieke problemen die mij dagelijks problemen bezorgde. Welke dat zijn benoem ik hier liever niet. Na het doen van de test en de ontvangen resultaten weet ik nu dat ik aan de slag moet met het 23 dagen plan om mijn probleem snel op te lossen. Alleen al het feit dat ik weet wat het probleem is en ik weet wat ik er aan kan doen geeft mij al een gerust gevoel.

Karel

Positieve ervaring

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Met enige scepsis heb ik over deze testen gelezen. Er worden zowel positieve, maar ook negatieve ervaringen gepost. Voor mij is het op een positieve ervaring uitgelopen. Ik kon meteen met het 23 dagenplan aan de slag en na enkele dagen merkt ik al een aanmerkelijke verbetering. Uiteindelijk heb ik ook door het 23 dagenplan zo mijn probleem kunnen oplossen.

Eline

Snelle afhandeling en duidelijke rapportage

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Samen met mijn broer heb ik een voedselintolerantie test gekocht. Prima service, snelle afhandeling en duidelijke rapportage. Het 23 dagen plan is een echt super. Wij gaan er samen mee aan de slag. Het is nu een stuk gemakkelijker omdat we weten welke producten ons klachten bezorgen en precies weten wat we moeten dat geeft direct al rust.

Klaas en Bas

Mijn zoon voelt zich met de dag beter

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Na bijna 22 jaar klooien met het ziektebeeld van onze jongste zoon. Met vage maag darmklachten, met ups en downs, Door artsen van kastje naar de muur te zijn gestuurd. Zijn we er eindelijk achter dat onze zoon een intolerantie heeft en een gevoeligheid heeft voor andere voedingsstoffen, nooit heeft iemand ons daar op gewezen, dankzij het zoeken naar zijn symptomen, kwamen uit op jullie site en ging er een belletje rinkelen. Nu met de uitslag van jullie test, en de hulp van een diëtiste zijn we op de goede weg. Hij voelt zich met de dag beter. Heel erg bedankt.

Familie N. — Purmerend

Eetpatroon aangepast en direct resultaat

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Ik had al een paar jaar last van vermoeidheid, nadat ik de uitslag van mijn test had ontvangen en volgens het Actie Plan mijn eetpatroon hebt aangepast voel ik me een stuk energieker. Uit mijn test bleek dat mijn B12 en IJzer aan de lage kant waren en mijn vitamine D en mijn Magnesium bovengemiddeld. Als ik een paar maanden mijn “nieuwe” dieet heb gegeten laat ik me opnieuw testen!

Karin

Erg duidelijk

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Eindelijk was daar de uitslag van mijn voedsel intolerantie test. Wow er staan dingen in die ik niet had verwacht. Best heftig zeg! Ik hou zelf heel erg van pasta en brood en dat mag ik gelukkig gewoon eten. Moet wel oppassen met zuivel. Jeetje best wel veel informatie. Ik ben blij dat er bij de uitslag ook een Actie Plan en voedingsgids zit ik zou anders door de bomen het bos niet meer zien. Top!

Marieke

Heel Interessant

Rated 5 out of 5
4 augustus 2021

Goh heel interessant om mijn uitslag van de test te lezen! Toch fijn dat ik nu weet wat er uit komt en dat ik weet waar ik op moet gaan letten. Regelmatig had ik een intolerantie ergens op en wist bij god niet waar dat vandaan kwam. Goed dat ik hiermee aan de slag kan. Gelukkig zat er bij de testuitslag een receptengids. Dat is een mooi steuntje in de rug.

Edith

Ben je overtuigd van onze klant ervaringen?

Vraag vandaag nog je test aan.

Ik weet voldoende en bestel de test nu met aantrekkelijke korting

Zijn de problemen herkenbaar voor je dan is er wellicht sprake van een intolerantie. Neem dan een intolerantietest zodat je precies weet wat je wel/ niet zonder problemen kunt eten. Waarom zou je wachten? Nu wordt de test aangeboden met een bijzonder aantrekkelijke korting en daarnaast nog een voedingsadvies er bij. Laat deze mogelijkheid dus niet liggen.

Bestel de Duo-pack premium test vanaf
2 personen en krijg 10% korting.

 

Bestel de Family-pack premium test vanaf 3 tot 4 personen en krijg 20% korting.

BASIS

Nu geen €69,95

27,95

Basis
Intolerantie Test

Test op 380 voedingstoffen
80 vitamines & mineralen test
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten Check
Aminozuren Check
15 min. telefonisch Consult
Bonus E-book: Actieplan
Bonus E-book: Lekker eten

PREMIUM

NU GEEN €99,95

59,95

Premium
Intolerantie Test

Test op 1000+ voedingstoffen
80 Vitamines & Mineralen
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten Check
Aminozuren Check
15 min. Telefonisch Consult
Bonus E-book: Actieplan
Bonus E-book: Lekker eten

DUO PACK

NU GEEN €199,95

89,95

Premium Intolerantie Test
voor 2 pers.

2x Test op 1000+ voedingstoffen
80 Vitamines & Mineralen
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten Check
Aminozuren Check
15 min. Telefonisch Consult
Bonus E-book: Actieplan
Bonus E-book: Lekker eten

FAMILY PACK

NU GEEN €399,95

159,95

Premium Intolerantie Test
voor 4 pers.

4x Test op 1000+ voedingstoffen
80 Vitamines & Mineralen
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten Check
Aminozuren Check
15 min. Telefonisch Consult
Bonus E-book: Actieplan
Bonus E-book: Lekker eten

Hoe verloopt de test procedure?

Stap 1

Bestel een test
dat best bij je past.

h

Stap 2

Vul het registratieformulier
in per persoon.

l

Stap 3

Volg de instructies en verzend je haarmonsters met het formulier.

Stap 4

Na 10 werkdagen ontvang je een persoonlijk resultaat.

Stel ons jouw vraag en wij helpen je graag!

Wij staan u graag te woord voor al uw vragen.

10 + 3 =