Partner programma

Verdien geld als partner

De meeste deelnemers aan ons partnerprogramma verdienen honderden euro's per maand. Het enige dat u hoeft te doen, is u aan te melden (het duurt enkele seconden) om een persoonlijke link te krijgen en uw volgers door te verwijzen naar onze best beoordeelde intolerantietest met gelijktijdige speeksel- en haar analyse getest op +1000 items.

Bent u al ingeschreven? Log in

Hoe werkt het?

Deel eenvoudig uw unieke link en wanneer een klant iets koopt, verdient u minimaal 20%. Het is zo simpel. Hoe meer klanten u doorverwijst en hoe meer uw klanten kopen, hoe meer u kunt verdienen, tot wel 40% commissie. Dit is een geweldige kans voor u en uw klanten.

Wat is het partner programma?

Leer hoe u de gezondheid van mensen kunt verbeteren met onze unieke intolerantietest op +1000 items, gelijktijdig getest op zowel speeksel- en haarmonsters, helemaal ondersteund door ons 23 dagen plan. Voor elke Intolerantietesten-klant die u deelt via uw gratis verwijzingslink, betalen we u minimaal 20% van de prijs van het gekochte artikel.

Directe toegang

Iedereen kan deelnemen aan het Intolerantietesten.nl Partner Programma. U hoeft niet eens een klant te zijn! Meld je aan en je krijgt:

  • Uw unieke verwijzingslink, die werkt zodra u deze ontvangt na goedkeuring
  • Toegang tot het partnerprogramma
  • 20% commissie op elke verkochte test

Deel het geschenk van gezondheid

Deel je link, begin met verdienen. Het is zo makkelijk. Als je ernaar kijkt, kun je de gave van gezondheid delen. Jij hebt de touwtjes in handen om mensen te helpen gezonder te worden en daarvoor betaald te krijgen.

  • Help anderen om gezonder te worden
  • Maandelijkse bonustips over hoe u uw inkomsten kunt laten groeien
  • Een dashboard om je voortgang bij te houden

Verdien tot 40% commissie!

Dat is het! Je bent klaar om te verdienen. Je start met 20% commissie en kan je opwerken tot 40% van wat de mensen die u doorverwijst. De gemiddelde partner verdient honderden per maand, en er zijn influencers en mensen in het programma die nog meer verdienen!

  • Toegang tot uw inkomsten in het Partner Portal
  • Geen gedoe om aan de slag te gaan
  • Laat je vrienden en familie gezond worden

Mensen gezond en blij maken… dat is ons doel

“Als natuurgeneeskundige kwam ik erachter dat nogal wat van mijn cliënten maagklachten hadden. Een van mijn klanten had prachtige resultaten en verbeteringen dankzij de diepgaande resultaten die Intolerantietesten bood.

Ik besloot samen te werken en verkoop nu ongeveer 9 testen per week. Een mooie bonus, maar een enorme verbetering voor mijn eigen klanten.”

Irene

Natuurgeneeskundige

“Dit gaat lekker! Ik heb niet alleen meer bezoekers op mijn site maar ik verdien er extra aan.”

M.Vl

Ondernemer

“Ik stuurde een berichtje op facebook naar al mijn vrienden, in slechts 1 klap had ik 2000 euro verdient. Wauw! En…. bovendien help ik mijn vrienden”

Liesje F.

Student

Meld je vandaag nog aan

Aanmelden is snel, veilig en gratis.

KVK: 69426325

BTW-id NL001197377B89

Algemene Voorwaarden

Privacybeleid

Disclaimer:  Resultaten van de behandeling kunnen verschillen en zijn niet te garanderen, ieder mens verschilt als individu en het lichaam is een complex organisme.

De informatie op deze website heeft een wetenschappelijke bron of is afkomstig uit onderbouwde bronnen. Intolerantietesten.nl spant zich in om de inhoud van de website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat er programmeer of typefouten voorkomen. Op basis van eventuele programmeer of typefouten kan geen overeenkomst tot stand komen.