NIEUW

De meest geavanceerde voedselallergie test van EUROPA

We testen uw haar + speeksel monsters tegelijkertijd op 1069 items

  • Door onze gecombineerde testmethode krijg je dus het hoogste nauwkeurigheidsniveau van 99,8%
  • Achterhaal snel de oorzaak van jouw maagpijn
  • Je ontvangt jouw laboratoriumresultaten binnen 48 uur
  • Gratis telefonisch consult op basis van jouw resultaten

Wij testen jouw haar en speeksel op: voedingsstoffen (incl. lactose + gluten), non-food, vitaminen & mineralen, additieven, voedselkleuren, histamine, antioxidanten, metaal­gevoeligheden, hormonale evenwicht en darm­microbioom.

 

Bestel De Test

Details

hoogste Kwaliteit

We kiezen voor nauwkeurigheid, daarom voeren wij jouw test uit op speeksel + haar monsters.

Dit om de kwaliteit en nauwkeurigheid te verhogen. Wij geloven dat je gezondheid het meest waardevolle bezit in je leven is.

Combinatie Test

Hoge nauwkeurigheid die voor iedereen toegankelijk is. We bieden een gecombineerde testmethode aan op zowel jouw speeksel + haarmonsters.

Speeksel

Van speeksel is wetenschappelijk bewezen dat het het verhaal van gifstoffen vertelt. Kleurstoffen voor levensmiddelen, additieven, conserveermiddelen, emulgatoren, stabilisatoren.

Haren

Haarmonsters slaan voedings-, mineraal- en hormonale gegevens permanent op, net als een bandrecorder. Opgelet: Een test enkel op haren kan valse positieven geven. Daarom gebruiken wij twee monsters.

Support

Vragen, of wil je jouw resultaten bespreken? Ons team van ervaren nutritionisten staan klaar voor je met raad en daad.

Gecombineerde testmethode

De perfecte combinatie

Er zijn mensen die geregeld verschillende thuistesten hebben gedaan omdat ze een vermoeden hebben dat ze wellicht een voedselintolerantie hebben. Voorbeelden hiervan zijn de IgE test en de IgG4 test. Dit zijn bloed en urinetesten. De vraag is of dit wel de goede manier is om dit te testen? Bloed en urinetesten zijn niet helemaal betrouwbaar. Je laatste maaltijd of stress of andere factoren kunnen invloed hebben op de uitslag.

Naast bloed en urinetesten is er een test die uitgevoerd wordt door middel van een haarmonster. Deze test wordt regelmatig gebruikt als drugstest, op een plaats delict, bij hormoontesten en bij voeding en mineraalanalyses.

Testen via twee of drie van je haren is veel nauwkeuriger en het wordt niet beïnvloed door de eerder genoemde punten. Daarom zijn wij in staat u een breed beeld te geven van uw intoleranties.

Kleurstoffen, additieven, conserveermiddelen, emulgatoren, stabilisatoren, verdikkingsmiddelen en geleermiddelen, … en andere vreemde stoffen in je eten vind je allemaal in je speeksel.

Dat komt omdat het immuunsysteem van je lichaam meetbare antilichamen aanmaakt die in je speeksel werken om deze schadelijke stoffen af te weren. We identificeren de problematische voedingsmiddelen die gevoeligheden en intoleranties kunnen veroorzaken en waardoor je je misselijk en moe kunt voelen. Wij helpen u uw problemen op te lossen en weer gezond te worden met praktische en praktische informatie.

Ervaringen

Succes Verhalen

Elke dag geven we 100% aandacht aan onze klanten. Jullie gezondheid staat centraal. Bedankt voor het vertrouwen.

Deze test was een soort levensverandering voor mij

Ik heb jarenlang geleden, niet beseffend wat ik aan het eten was, was mijn trigger voor deze problemen. Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen heeft mijn leven veel comfortabeler gemaakt. Ik zou deze test echt aan iedereen aanraden!! U krijgt zeer snel resultaten in een beknopt en gemakkelijk te begrijpen document. Bedankt,

★★★★★
Snelle efficiënte service met zoveel nuttige informatie
Aanbevolen door een vriend – zo blij dat ik deze eenvoudige test heb gedaan. Snelle efficiënte service met zoveel nuttige informatie. Zal zeker wat aanpassingen doen aan mijn levensstijl op de achterkant van mijn verslag. Beveel dit professionele en nauwkeurige bedrijf ten zeerste aan. Eenvoudige instructies en zeer snelle resultaten om een ​​bron van kennis te ontvangen en eindelijk een antwoord op een aantal vragen waar ik me al heel lang over afvroeg. Fascinerende en beknopte antwoorden waar ik op had gewacht. Klantenserviceteam zeer efficiënt, met name Lillie die mezelf enorm heeft geholpen. Uitstekende service. Bedankt
★★★★★
De beste paar euro's die ik heb uitgegeven

Ben al enkele maanden onwel zonder reden en besloot een intolerantietest te doen om antwoorden te krijgen. Ik kreeg mijn resultaten heel snel en het bracht verschillende intoleranties aan het licht waarvan ik nooit had gedacht dat ze zouden verdwijnen, maar een paar dagen nadat ik ze had vermeden en ik voel me al beter. Klantenservice was ook geweldig, erg snel als ik een vraag had en erg vriendelijk. Ik kan deze mensen niet genoeg bedanken. Ik voel me nu al vele maanden zo vreselijk ziek. De beste paar euro’s die ik heb uitgegeven. De dokter kon niet achterhalen wat er mis was en uiteindelijk kon ik het via haar en een speekselmonster ontdekken wat er eigenlijk mis was. Heel erg bedankt. Het is zeer gewaardeerd.

★★★★★

De meest geavanceerde voedselintolerantie test van EUROPA

We testen uw haar + speeksel monsters tegelijkertijd op 1069 items