Uit je testresultaat is gebleken dat de bacteriën en schimmels die in je darmen leven niet in balans zijn, hierdoor verloopt je spijsvertering minder goed.

Daardoor heb je klachten zoals diarree, verstopping, winderigheid, overgewicht, opgezwollen maag en huidproblemen.

“All health begins in the gut.” Dit gegeven wordt keer op keer door wetenschappelijk onderzoek en een toenemend aantal publicaties bevestigd. Zo bevindt zich het grootste deel van je immuunsysteem, zo’n 70%, in je darmen.

Heel veel mensen worstelen met gas, een opgeblazen gevoel en andere spijsverteringsproblemen. Hoewel velen van ons met soortgelijke symptomen te maken kunnen hebben, moet bij de juiste ondersteuning rekening worden gehouden met uw unieke biologie.

Nieuwe studies suggereren dat een supplement dat gunstig is voor de ene persoon, zich kan aanpassen en schadelijk kan worden voor een ander. Vrij verkrijgbare supplementen en geneesmiddelen voor de darmgezondheid zijn ontworpen voor de massa.

Het probleem is dat elke persoon een uniek darmmicrobioom heeft, dat bestaat uit biljoenen verschillende darmmicroben, die zowel als goed als slecht worden beschouwd, afhankelijk van wat ze doen en produceren in je darmen.

Hoe weet je met vrij verkrijgbare supplementen of je de juiste gebruikt specifiek voor jouw probleem? Onze precisie supplementen helpen je gezondheid te herstellen en te behouden.

Met jezelf laten testen heb je een uitstekende eerste belangrijke stap gezet om erachter te komen welke problemen je hebt,  wat je er aan kunt doen en welke supplementen je nodig hebt voor een optimale darmgezondheid.

Maag & Darmmicrobioom Balans Formule +

SALE

79,00

Onze gepersonaliseerde Maag & Darmmicrobioom Balans Formule + helpt je jouw darmgezondheid te optimaliseren.
 

Inhoud:

  • Maag Balans Formule +  (60 capsules)
  • Darmmicrobioom Formule +  (30 capsules)

Helpt Bij:

  • Zeurende, krampende of stekende pijn in je buik
  • Opgeblazen gevoel, winderigheid
  • Diarree of juist verstopping?
  • Overgewicht
  • Huidproblemen
Artikelnummer: 1021 Categorie:

Advies nodig?

Onze voedingsdeskundigen staan voor je klaar

Stuur ons een email 
Bel ons via +31 6 23089876

Je bent niet alleen.

Wij zijn je steunpilaar waarop je altijd terug kunt vallen met vragen.

Bij ons geen keuzemenu, wachttijden maar gewoon direct een mens van vlees en bloed aan de telefoon die je daadwerkelijk bijstaat en helpt.