Meest Geavanceerde Test Methode Van Europa

Wil je van je buikpijn af? Wil je graag weer een gezonde huid en een goed werkende spijsvertering? Droom je graag van lekker eten zonder overgewicht? Onze voedselintolerantietest zorgt ervoor dat je weer kan genieten van het leven, en van wat je eet door de oorzaak van jouw symptomen te vinden.

We testen je haar + speeksel monsters tegelijkertijd op 1069 items voor de hoogst mogelijke nauwkeurigheid van 99.8%

Aanbieding: Gratis Test. Alleen deze week betaal je verwerkingskosten van slechts 9 euro

Direct persoonlijk advies of vragen?

Hoi, ik ben Adriaan. 75 jaar — Fitness en voedingsdeskundige

Stuur me een email 
Bel me via +31 6 23089876

Gratis!? Dan zal het wel niets wezen.

Ik begrijp dat je dat denkt en je hebt gelijk, het kan ook niet, we leggen er zelfs geld op toe. Maar we zijn natuurlijk de Kerstman niet.

We hopen, dat als je inderdaad een intolerantie blijkt te hebben, wij je mogen helpen om je klachten te verminderen en je gezondheid te verbeteren via onze supplementen.

Daar maken we natuurlijk wel winst op. Doe je dat niet dan is dat ons verlies, even goede vrienden 😊

De harde Feiten/Cijfers:

Ruim 3,7 miljoen Nederlanders hebben maag-, lever- of darmproblemen. Bijna een kwart van de bevolking heeft klachten over of heeft een aandoening van het spijsverteringsstelsel. De problemen liggen ver uiteen. Van ‘onschuldige’ infecties tot chronische ontstekingen en kanker aan één van de spijsverteringsorganen. Een goede werking van de spijsvertering is van levensbelang en die exacte werking kan je testen via onze premium voedselintolerantie test.

Unieke gecombineerde test methode op voedingsstoffen (incl. lactose + gluten), non-food, vitaminen & mineralen, additieven, voedselkleuren, histamine, antioxidanten, metaal­gevoeligheden, hormonale evenwicht en darm­microbioom

Dit ontvang je:

De hoogst mogelijke nauwkeurigheid dankzij een unieke test methode op jouw haren + speeksel monsters

Je persoonlijk testuitslag; die onthult of je een voedsel allergie hebt of een voedselintolerantie, met zinvolle inzichten en bruikbare aanbevelingen voor je klachten en persoonlijke gezondheid.

Een voedingskeuze app (Deze app helpt je betere voedingskeuzes te maken)

En ook nog dit

15 min consult t.w.v. 25 euro met Adriaan. Tijdens je consult kan je Adriaan vragen wat je resultaten betekenen en wat je het beste kan doen.

Gratis E-Book: Actie Plan

Premium Combinatie Voedsel Intolerantie Test

Speeksel + Haar Monsters worden getest
op 1000+ stoffen (1 persoon)

GRATIS

Inclusief:
80 Vitamines & Mineralen
24 Metalen inc. Kwik en Lood
Antioxidanten en Aminozuren Check
+
15 min. Telefonisch Consult
incl. Voedingskeuzes App
Gratis Extra Fantastisch E-book: Actie Plan

Bestel De Test

Je Speeksel en haren opsturen is simpel

Het opsturen van jouw speeksel + haarmonsters is echt heel eenvoudig.  Na dat je de test hebt aangevraagd, krijg je de instructies toegestuurd.

Wij voeren  jouw test uit op speeksel + haar monsters.

Dit om de kwaliteit en nauwkeurigheid te verhogen. Wij geloven dat je gezondheid het meest waardevolle bezit in je leven is.

Gecombineerde analyse, de hoogst mogelijke nauwkeurigheid ligt in jouw handen

Combinatietest

Hoge nauwkeurigheid die voor iedereen toegankelijk is. We bieden een  gecombineerde testmethode aan op zowel jouw speeksel  + haarmonsters.

Speeksel

Van speeksel is wetenschappelijk bewezen dat het het verhaal van gifstoffen vertelt. Kleurstoffen voor levensmiddelen, additieven, conserveermiddelen, emulgatoren, stabilisatoren.

Haren

Haarmonsters slaan voedings-, mineraal- en hormonale gegevens permanent op, net als een bandrecorder. Opgelet: Een test enkel op haren kan valse positieven geven. Daarom gebruiken wij twee monsters.

Hoe verloopt de test procedure?

Stap 1

Bestel veilig de test
op onze website

h

Stap 2

Vul het registratieformulier
in per persoon

l

Stap 3

Volg de instructies en verzend jouw samples/monsters

Stap 4

Na 10 werkdagen ontvang je een persoonlijk resultaat

Direct persoonlijk advies of vragen?

Hoi, ik ben Adriaan. 75 jaar — Fitness en voedingsdeskundige

Stuur me een email 
Bel me via +31 6 23089876

Je bent niet alleen.

Wij zijn je steunpilaar waarop je altijd terug kunt vallen met vragen.

Bij ons geen keuzemenu, wachttijden maar gewoon direct een mens van vlees en bloed aan de telefoon die je daadwerkelijk bijstaat en helpt.

Voedsel­intolerantie kan de volgende
symptomen veroorzaken:

Problemen met afvallen
Opgeblazen gevoel na het eten
Constipatie
Diarree

Hoofdpijnen
Vermoeidheid
Misselijkheid
Huiduitslag

Maagkrampen
Overmatige transpiratie
Overgewicht
Depressiviteit

Benieuwd naar de oorzaak?

Jouw haar + speeksel vertellen
meer dan je denkt

Geef ons twee haren en wat speeksel en u ontvangt een uitgebreid rapport

Er zijn mensen die geregeld verschillende thuistesten hebben gedaan omdat ze een vermoeden hebben dat ze wellicht een voedselintolerantie hebben. Voorbeelden hiervan zijn de IgE test en de IgG4 test. Dit zijn bloed en urinetesten. De vraag is of dit wel de goede manier is om dit te testen? Bloed en urinetesten zijn niet helemaal betrouwbaar. Je laatste maaltijd of stress of andere factoren kunnen invloed hebben op de uitslag.

Naast bloed en urinetesten is er een test die uitgevoerd wordt door middel van een haarmonster. Deze test wordt regelmatig gebruikt als drugstest, op een plaats delict, bij hormoontesten en bij voeding en mineraalanalyses. Testen via twee of drie van je haren is veel nauwkeuriger en het wordt niet beïnvloed door de eerder genoemde punten. Daarom zijn wij in staat u een breed beeld te geven van uw intoleranties.

Speeksel is WETENSCHAPPELIJK BEWEZEN OM HET VERHAAL VAN TOXINES TE VERTELLEN

Kleurstoffen, additieven, conserveermiddelen, emulgatoren, stabilisatoren, verdikkingsmiddelen en geleermiddelen, … en andere vreemde stoffen in je eten vind je allemaal in je speeksel.

Dat komt omdat het immuunsysteem van je lichaam meetbare antilichamen aanmaakt die in je speeksel werken om deze schadelijke stoffen af te weren. We identificeren de problematische voedingsmiddelen die gevoeligheden en intoleranties kunnen veroorzaken en waardoor je je misselijk en moe kunt voelen. Wij helpen u uw problemen op te lossen en weer gezond te worden met praktische en praktische informatie.

GRATIS EXTRA BONUS

Maak betere voedings­keuzes

Als extra bonus geven we je een app waarmee je betere voedingskeuzes kunt maken via een gescand product in de winkel en geven suggesties voor gezondere alternatieven om naar over te stappen.

Alle informatie kan je vinden in ons fascinerend en bewezen 23 dagen plan. De resultaten van ons rapport, het 23 dagen plan en deze app zorgen ervoor dat je snel weer beter voelt. Graag gedaan!

Combinatie Haar + Speekseltest versus bloedtest

Haar en Speeksel is een uitstekende methode om te testen op intoleranties om de volgende redenen:

Het is kostenbesparend. Bovendien is het testen van haar en speeksel een stuk goedkoper dan het testen van bloed, minder invasief en is er slechts een klein monster nodig.

Bloedtesten worden normaal gesproken gedaan voor een kleine selectie aan producten; met onze combinatietest kan er op meer dan 1000 producten getest worden.

De kwaliteit neemt niet af. Zodra er een bloed- of urinemonster is afgenomen, begint het te verslechteren. Daardoor is het mogelijk dat dit de nauwkeurigheid beïnvloed.

Hoge klant­tevreden­heid 99,6%

Intolerantietesten.nl werkt samen als partner met een van de grootste bedrijven op het gebied van intolerantie testen op basis uw monsters. Waarom u de voedselintolerantie test zou moeten laten uitvoeren door Intolerantietesten.nl zetten wij hieronder op een rijtje:

Er zijn al meer dan 250.000 tests uitgevoerd
Er worden meer dan 400 testen
per dag gedaan
Er werken honderden artsen
en medewerkers
Onze klanttevredenheid
is 99,6%
Er is een dekking
in 26 landen
Wij zijn wereldmarktleider
op dit gebied

Klanten - tevredenheid

Wij hebben onze testen voortdurend verbeterd sinds 2008 en wij hebben het niveau bereikt waarbij wij geloven dat wij de hoogste kwaliteit niet-IgE gemedieerde wetenschappelijke testen ter wereld aanbieden. Wij willen niet dat u op ons op ons woord gelooft, hier zijn de gegevens die ons geloof ondersteunen.

We zijn dan ook bijzonder trots op onze hoge klanten – tevredenheid van 99.6%. Maar, als je desondanks niet tevreden bent, neem dan contact op per telefoon, whatsapp of e-mail. Medewerkers van onze Service Desk staan klaar om te helpen bij het oplossen van je problemen.
Ook s’ avonds en in het weekend.

De apparatuur

Wij voeren de test uit op een geregistreerd klasse 11a medisch apparaat zoals bepaalt is volgens ISO EN 13485. Andere medische apparatuur in klasse 11 bevatten röntgenapparatuur, ultrasone apparatuur & radiologie apparatuur.

Olympische teams

Dezelfde apparatuur wordt gebruikt bij het Russische ruimte project en door meer dan 7000 beoefenaars in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Het wordt gebruikt door zowel professionele sportteams als Olympische teams.

Waarom Testen?

Omdat mensen beïnvloedt kunnen worden door één of meerdere intoleranties. Het kan ook fysieke en lichamelijke ongemakken veroorzaken, de symptomen kunnen van invloed zijn op de geestelijke gezondheid van een persoon en in veel gevallen zorgen ze ervoor dat een persoon niet een normaal leven kan leiden. Het aantal mensen die lijden aan intoleranties neemt toe.

Onderzoeken geven aan nauwkeurige diagnose van de oorzaak kan een hele opgave zijn. De meeste testen zijn momenteel beperkt tot etenswaren, maar vaker wel dan niet houdt de intolerantie verband met de chemicaliën die worden gebruikt om onze dagelijkse voeding te verwerken. Algemene intolerantiesymptomen kunnen zich voor doen bij de spijsvertering, zoals een opgeblazen gevoel, een overmaat aan gas en zelfs diarree, maar ook vermoeidheid, hoofdpijn en huidirritaties zoals eczeem zijn algemene symptomen.

Onze éénstaps testen zijn gebaseerd op een breed scala van ongeveer 600 producten, inclusief etenswaren en non-food producten. Het identificeren van de producten waar u intolerant voor bent is van vitaal belang. Vervolgens kunt u stappen ondernemen om uw eetpatroon te veranderen of situaties vermijden waarin bepaalde chemicaliën gewoonlijk worden aangetroffen. Veel mensen geloven dat zij intolerant zijn voor lactose of gluten, maar na het testen blijkt een andere stof de problemen te veroorzaken.

Wanneer Testen?

Wanneer je moet testen en hoe wij het doen Hieronder volgen enige voorkomende problemen waarbij het raadzaam is een intolerantietest te laten uitvoeren.

 

 • Hoofdpijn
 • Misselijkheid
 • Opgeblazen gevoel
 • Buikkrampen
 • Diarree
 • Constipatie
 • Vermoeidheid
 • Huidaandoeningen
 • Lethargie en vermoeidheid
 • Problemen bij afvallen
 • Problemen bij aankomen

Deze test was een soort levensverandering voor mij

4 augustus 2021

Ik heb jarenlang geleden, niet beseffend wat ik aan het eten was, was mijn trigger voor deze problemen. Het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen heeft mijn leven veel comfortabeler gemaakt. Ik zou deze test echt aan iedereen aanraden!! U krijgt zeer snel resultaten in een beknopt en gemakkelijk te begrijpen document. Bedankt,

Familie Klaaszoon

Ben je overtuigd van onze klant ervaringen?

Vraag vandaag nog je test aan.

Direct persoonlijk advies of vragen?

Hoi, ik ben Adriaan. 75 jaar — Fitness en voedingsdeskundige

Stuur me een email 
Bel me via +31 6 23089876

Je bent niet alleen.

Wij zijn je steunpilaar waarop je altijd terug kunt vallen met vragen.

Bij ons geen keuzemenu, wachttijden maar gewoon direct een mens van vlees en bloed aan de telefoon die je daadwerkelijk bijstaat en helpt.