succesvol afvallen

Snel en gemakkelijk blijvend afvallen. Wie wil dat nou niet?

Zou het niet geweldig zijn om blijvende resultaten te krijgen tijdens het afvallen, op basis van jouw unieke darmflora en metabolisme?

R

Doeltreffende testresultaten, binnen 48 uur mogelijk, gebaseerd op jouw persoonlijk darmflora en metabolisme

R

Ontdek hoe jouw lichaam reageert op voedingsstoffen en start direct met gericht afvallen en een betere gezondheid

Herken je jezelf in het volgende?

 • Je hebt last van een jojo-effect
 • Je denkt dat je gezond eet en drinkt
 • Je bent gefocust op caloriearm dieet
 • Je wilt niet sporten
 • Je hebt al diverse poeders en pillen geprobeerd

Net zoals jij, die nu deze tekst leest, proberen de meeste mensen hun gewichtsprobleem van buiten naar binnen op te lossen en starten dan met het gebruik van pillen en poeders die algemeen niet of niet blijvend werken, ze verliezen wat gewicht, maar dat komt er na verloop van tijd gewoon weer bij.

Net zoals het patroon in onze vingerafdrukken, zijn de reacties op voedingsstoffen uniek voor iedereen, omdat geen mens hetzelfde is.

Je gewichtsprobleem van binnenuit oplossen is de sleutel tot duurzaam en blijvend gewichtsverlies

Als je met je auto van A naar B wilt en je weet niet precies welke route je
moet nemen dan gebruik je de routeplanner op je mobiele telefoon. Je
tikt je bestemming in en die zorgt dat je snel op je bestemming aankomt

Dat is precies wat onze test voor je doet, het is een routeplanner die je
precies vertelt wat speciaal voor jouw de beste en eenvoudigste manier
is om op een gemakkelijk, gezonde manier blijvend af te vallen. Je
hoeft geen calorieën te tellen, punten te tellen, een app te volgen of een
ingewikkeld dieet te volgen.

Investering in je gezondheid waar je de rest van je leven plezier voor hebt en voor minder dan de prijs van een prijs cappuccino per dag

Een gezonde en verantwoorde manier van blijvend afvallen

Onze test is een routeplanner die je precies vertelt wat je kan doen wat voor jouw de beste en eenvoudigste manier is om op een gezonde en verantwoorde manier blijvend af te vallen. Je hoeft geen calorieën te tellen, punten te tellen, een app te volgen of een ingewikkeld voedingsplan te volgen.

 • Geen calorieën tellen
 • Geen ingewikkeld voedingsplan
 • Gezond en verantwoord
 • Blijvende resultaten

Onze intolerantietest onthult jouw oorzaken en triggers

Onze intolerantietest helpt je met afvallen omdat deze de oorzaak blootlegt van de triggers die zorgen voor jouw overgewicht. Dus deze triggers zijn de oorzaken die je moet aanpakken.

Als je maagzuur hebt kan je een pil nemen die de symptomen van de maagpijn “tijdelijk” weg nemen… maar niet de oorzaak. Daarom blijf je last hebben van jouw maagpijn.

Wil je afvallen, gezond eten en je beter voelen?

De uitslag van jouw persoonlijke Intolerantietest laat je zien hoe je gemakkelijk af kan vallen en toch meer dan genoeg kan blijven eten en drinken.

Geef je e-mail en we sturen jou een voorbeeld rapport

73 jaar jong en in topconditie omdat mijn methode écht werkt.

Ik ben Adriaan, 73 jaar en meer tien jaar geleden had ik last van een opgeblazen gevoel en opgezette buik na het eten. Ook had ik soms diarree en dan weer obstipatie, gek werd ik er soms van. Ik voelde me oud en moe en zo zag ik er ook uit. Ik had overgewicht, geen energie, te hoge bloeddruk en te hoog cholesterol.
En kijk nu, ik ben in topconditie en voel me kiplekker! Ik heb jarenlange ervaring met mensen fit en gezond te maken. Dat kan ik ook voor jou doen.

Waarom deze methode écht werkt

Als je in je woonkamer zit en je hebt het niet warm genoeg zet je je verwarming wat hoger. Logisch toch? Je weet waar de verwarmingsknop zit en gedachteloos zet je hem een graadje hoger.

In je lichaam werkt het ook zo, als je meer dan genoeg wilt blijven eten en drinken en toch blijvend gewicht wil verliezen moet je je (verwarming) metabolisme/stofwisseling een graadje hoger zetten.

Start vandaag nog met afvallen en voel je gezond

Hormonen en afvallen?

Hormonen die een belangrijke rol spelen in gewichtsverlies zijn insuline, ghrelin, leptine, cortisol, oestrogeen en serotonine. als deze hormonen in evenwicht zijn, zult u merken dat gewichtsverlies gemakkelijker en sneller wordt.

Dat is wat precies wat jouw persoonlijk test je vertelt. Die is niet alleen je routeplanner maar ook je wegwijzer.

De uitslag van jouw persoonlijke test onthult precies welke fouten je hebt gemaakt in het verleden en wellicht nog steeds maakt, die het afvallen voor jouw zo moeilijk maakt en er voor zorgt dat de kilo’s er na enige tijd weer aankomen.

ERVARINGEN

Onze garantie heb je, onze klanten spreken boekdelen

We worden vertrouwd door duizenden klanten

Ik heb me nooit zo goed gevoeld. Deze methode werkt echt en met blijvende resultaten

Annabelle

Ik heb me nooit zo goed gevoeld. Deze methode werkt echt en met blijvende resultaten

Annabelle

Ik heb me nooit zo goed gevoeld. Deze methode werkt echt en met blijvende resultaten

Annabelle

Ik heb me nooit zo goed gevoeld. Deze methode werkt echt en met blijvende resultaten

Annabelle

Dit zal je dankzij onze intolerantietest te weten komen

Je stuurt ons een tweetal haren, en wat speeksel en ons laboratorium stuurt je in 7 tot 10 werkdagen, of zelfs 48 uur jouw resultaten, je leert snel en eenvoudig welke punten jouw aandacht vereisen.

De sleutel om je goed te voelen, op gewicht en gezond te blijven, is weten wat je moet eten. Deze formule zit in je lichaam. De nauwkeurige testmethode van Intolerantietesten.nl ontsluit deze formule door meer dan 1069 items via jouw speeksel + haren te analyseren, gerelateerd aan voeding. Dit garandeert een nauwkeurigheid van 99.8%

Je ontdekt verder nog de volgende punten

 • Welke voeding je metabolisme versnelt
 • Hoe jouw hormonale evenwicht er uit ziet
 • Hoe je slank wordt door je hormonen in balans te brengen
 • Hoe je spijsvertering of digestief stelsel functioneert
 • De status van jouw darm microbioom
 • Welke supplementen voor jou het beste zijn
 • Welke inname van macronutriënten ideaal voor je is
 • Je behoefte aan 14 verschillende vitaminen en mineralen
 • Hoe waarschijnlijk is het dat je gevoelig bent voor lactose, gluten, cafeïne en alcohol
 • Hoe jouw lichaam reageert op voedingsmiddelen, non-food, metalen, conserveermiddelen, additieven, zoetstoffen, antioxidanten verdikkingsmiddelen en nog veel meer

Hoe werkt onze intolerantie­test en wat zijn de garanties?

Logica

Als je in je woonkamer zit en je hebt het niet warm genoeg zet je je verwarming wat hoger. Logisch toch? Je weet waar de verwarmingsknop zit en gedachteloos zet je hem een graadje hoger.

In je lichaam werkt het ook zo, als je meer dan genoeg wilt blijven eten en drinken en toch blijvend gewicht wil verliezen moet je je (verwarming) metabolisme/stofwisseling een graadje hoger zetten.

Door een grondige analyse op basis van je speeksel en haarmonster wordt bepaald welk voedingspatroon speciaal bij jouw past en wat het beste is voor je metabolisme/stofwisseling.

Iedereen is uniek

Ieder lichaam heeft een unieke handtekening die vertaald kan worden naar jouw specifieke voedingsformule die het beste aansluit bij jouw voedingsbehoefte.

Die gepersonaliseerde voedingsinformatie wordt gebundeld in een uitgebreide, op jouw speeksel en haarmonster, gebaseerde analyse.

Nadat je de uitslag van jouw test hebt ontvangen is het simpel om je voeding volledig af te stemmen op de eerder onbekende behoeftes van je lichaam. Daardoor kan je jouw gewicht en daarmee ook je vitaliteit op een gemakkelijke manier reguleren.

Door toepassing van deze, op jouw uitslag gebaseerde voedingsformule, verklein je de kans op het krijgen van veel voorkomende gezondheidsklachten zoals: Obesitas, diabetes type 2, hart- en vaatziekten, COPD en kanker.

Nog veel meer voordelen

Een sterk verbeterde smaak

Volgens onderzoek, overgewicht kan in feite leiden tot een afname in je gevoel van smaak. echter, als je gewicht verliest, zal je gevoel van smaak verbeteren. Dit betekent dat je voedsel meer kunt genieten als het gezond en heerlijk is. Je hoeft niet meer smaakversterkers of andere krachtige toevoegingen. In feite, producten die vol zijn van suiker, zout, en andere ongezonde ingrediënten kan beginnen slecht te smaken voor u. Aan de andere kant, kunt u de smaak van niet-verwerkt en zuiver voedsel meer te waarderen.

Gemakkelijker werken

Er zijn bewijzen dat het verliezen van gewicht, het functioneren van je hersenen kan verbeteren. niet alleen zal je in staat zijn om dingen beter te onthouden, maar je zult het ook gemakkelijker vinden om te schakelen tussen taken. dit betekent dat je je werk gemakkelijker vindt als je een paar kilo verliest.

Een relax gevoel

Hoewel iedereen anders reageert op gewichtsverlies, kan een van de vele voordelen een meer ontspannen houding zijn.

Minder honger

Wanneer je gewicht verliest, heb je minder honger. dat is omdat je hormonen in evenwicht zijn en je eetlust afneemt.

Je verbrand vet, geen koolhydraten

Je lichaam gebruikt zowel vet en koolhydraten als energiebronnen. Als je veel koolhydraten hebt gegeten, zal je lichaam ze gebruiken voordat het begint vet te verbranden. Het hormoon insuline speelt ook een belangrijke rol in dit proces. Het helpt om koolhydraten te metaboliseren, maar het stimuleert ook de opslag van vet in je lichaam.

Hoewel de gemiddelde persoon een hoge hoeveelheid koolhydraten eet, krijgen we ongeveer de helft van onze energie van koolhydraten. Het nadeel is dat we meer kans hebben om overtollige vet te opslaan als gevolg van de insuline reactie en daarom minder vet als een energiebron te gebruiken. En omdat uw lichaam de snelle energie boost van koolhydraten verlangt, blijft u ze eten en verbranden, waardoor uw lichaam automatisch minder vet verbrand.

Beter en lekker slapen

Onderschat nooit wat slaap doet voor jouw lichaam.

Als u gewicht verliest, zal je veel beter slapen. Obesitas kan slaapapneu en snurken veroorzaken. Als je gewicht verliest, zullen deze symptomen meestal ook verdwijnen.

Hoger libido en meer genot van seks

Grootschalig onderzoek heeft bewezen dat als je slechts 10% van uw lichaamsgewicht verliest, uw seks leven aanzienlijk verbetert. Sowieso een aangename en verrassende bijwerkingen van gewichtsverlies zijn.

Als je BMI afneemt, zal je vaker en gemakkelijker opgewonden worden. Dit danken we via een stijgend testosteronniveau. Als je gewicht verliest, zal je je ook naakt mooier vinden, en dat kan dan ook weer de reden zijn om meer zin te hebben in vrijen.

Kleding past weer

Spreekt voor zich toch?

Je bent vast enthousiast om weer die leuke jurk te kunnen dragen die je al een tijd niet meer aan kon van een nieuwe broek in een maatje kleiner te kopen.

Intolerantietesten

Bekijk ons aanbod aan voedselintolerantietesten op basis van jouw haar + speeksel monsters voor de hoogste kwaliteit en nauwkeurigheid van 99.8%.

Supplementen

Bekijk ons aanbod van hoogwaardige supplementen. De samenstelling is op basis van de meest voorkomende symptomen voor optimaal resultaat.

Investeer in je gezondheid waar je de rest van je leven plezier voor hebt, voor minder dan de prijs van een cappuccino per dag